mandag den 7. april 2014

Lad os spise blegselleri på en sofistikeret måde

Da jeg så mine danske venner spise rå blegselleri som frugt, blev jeg chokerede. For mig, er det den samme ting som den fyr laver her...... 




Det er ligegyldigt hvad man spiser (hvis du synes at Kineser spiser ALT), men problem er, at man altid skal kokkerere føde først! Er det ikke kedeligt at spise rå blegselleri, rå peberfrugter eller rå salat? Smage dem af noget? Derfor kunne jeg godt tænke mig at dele en opskrift af blegselleri, hvilken er elegent og sofistikeret lige som vi Kineser :) 

Spiser, er en ting, laver mad er en anden ting. Kinesiske mad er meget tidskrævende at lave, fordi vi altid skal gennemgå tre trin: hakke, hakke og hakke....... OK, også med blanding og hede. 

I sidste ende, bliver blegselleri således her.



OK! Er du klar?

Forberede forårsløg og rødchili. De er de ting, der gør en stor forskel. 




1. Hakke rødchili og forårsløg



2. Blegselleri skæres i lidt større tern

3. Varm olien op i en wok
4. Sauté rødchili og forårsløg først



5. Efter omkring et minut, tilsæt blegselleri og vend dem hele rundt i et par min.

6. Tilsæt lidt salt og sukker (du må vurdere mængden dig selv). 

DONE og velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar